Hand/nagelverzorging

In mijn kleine en gezellige nagelstudio in Berkum (Zwolle) ben jij welkom om je handen en nagels te laten verzorgen.

Of het nu een manicure is, een gelpolish, BIAB, verlenging met acrylgel of het verwijderen van product van je nagels het kan allemaal.

 

Maak kennis met The Gell Bottle. Dit merk is het huismerk van Puur Hester, Vegan en diercrueltyvrij. Zo puur mogelijk en huidvriendelijk.

The GelBottle producten zijn fantastisch en ze werken geweldig!

Ik heb een leuke kleurencollectie waar zeker jouw favoriet ook bij zit.

The GelBottle producten zijn goed, maar naast goed zijn en streven naar de hoogste kwaliteit is niet alles. The GelBottle producten zijn ook nog eens 10 vrij (geen ongewenste ingrediënten), vegan en diervriendelijk! De GelBottle producten zijn vegan, dit betekent dat op geen enkele wijze schade wordt toegebracht, tijdens de gehele productie van TGB producten, aan of op onze dierenvriendjes. Er wordt niet getest op dieren of gebruik gemaakt van dierlijke producten en zal ook absoluut nooit gebeuren! Ook supergaaf om te vermelden is dat de The Gelbottle producten diervriendelijk zijn en wij daarvoor gecertificeerd zijn met de certificering 'Leaping Bunny'. 

Wie en wat is Leaping Bunny? Acht nationale dierenbeschermingsgroepen hebben zich samengevormd tot de Coalition for Consumer Information on Cosmetics (CCIC). De CCMI bevordert één alomvattende standaard en een internationaal erkend logo, de Leaping Bunny! Deze organisatie werkt samen met bedrijven om het winkelen voor diervriendelijke producten eenvoudiger en betrouwbaarder te maken.